Alltid något nytt på gång!

Är det något som kännetecknar barn så är det väl deras uppfinningsrikedom och fantasi. Vi gör vårt bästa för att behålla barnasinnet – inte minst för att förstå hur barnen vill ha det på sina lekplatser så att vi kan erbjuda roliga och stimulerande lekredskap som motsvarar barnens önskemål och behov.

dubbelgunga

Ibland vill barnen ha full kontroll när de leker. Då kan det passa bra att guppa på rygg i en däckgunga eller gräva en djup vallgrav i sandlådan, där ingen obehörig släpps över.

Men allt som oftast så vill barnen leka tillsammans! Den sociala leken är viktig. Istället för svåra ord så kan barnen kommunicera genom vad de gör – genom att låna ut en spade eller släppa fram varandra till rutschkanan. Att sitta tillsammans på samma gunga kan nog kännas tryggt som en kram.

När vi får frågor om hur en lekplats kan utformas så brukar vi betona värdet av när barnen kan leka tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje, som Lao-Tse sade redan 604 f.Kr.

Här är några av våra nyheter för våren 2012:

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

Inga kommentarer tillåtna.