Decomark® på Lisebergs nya kaninland!

Decomark

Invigningen av Lisebergs nya kaninland närmar sig med stormsteg och vi arbetar nu med att applicera över 100 kvadratmeter Decomark® runt byggnader, stenläggningar, brunnar med mera. Det blir en härlig färgklick! med rundade ytor i grönt, gult och orange.

Materialet Decomark® är en tunn thermoplast som går att utforma i valfria färger och former. Se förslag på Decomarkmönster här.

Plastschablonerna bränns fast med gasolbrännare och lite beroende av grundmaterial så kan det också behövas grunderas med Primer. Smidigast fungerar Decomark® att bränna på nyasfalterade ytor. Kontakta oss gärna vid frågor kring våra produkter och tjänster!

premark

Och här ovan ett av vårens roligaste projekt med applicering av Decomark®/Premark® på en innergård i Malmö centrum.

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

 

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.