Havstema på Galleria Vågen i Örebro

Lekserie Beach

Nu kan vi erbjuda ett högkvalitativt urval av lekredskap för inomhusbruk! Här exempel från vår lekserie Beach – perfekt i offentlig miljö med underhållsfria och slitstarka material med härliga färger och rolig dekor.

Rutschkana Beach

Njut av en kopp kaffe på cafe ”Paus” medan barnen leker i det nya lekrummet! Rutschkanan är försedd med halkskyddad trappa. Rutschytan är klädd med PE-material för skön inomhuskänsla i avsaknad av kallt stål och andra hårda material.

Galleria Vågen

Readymade AB ordnar med gummimatta, rutschkana, windsurfingbräda, vippval m.m – installerat och klart av våra skickliga montörer. Vid ingången fasade gummiplattor för att undvika snubbelrisk.

Surfingbräda

Enastående kvalitet i alla detaljer. I fantasin är det nära till havet, också i Örebro! Här vår nya Windsurfingbräda med tre kraftiga fjäderfundament med patenterad konstruktion och unik framställning/materialbehandling för bästa hållbarhet. Naturligtvis med halksäker yta och rejält dimensionerad för ett surfingäventyr med flera barn!

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger

 

Inga kommentarer tillåtna.