Nya lekställningar lagom till sommaren!

Nu har vi uppdaterat vår katalog med ytterligare ett antal trevliga lekställningsmodeller.

lekstallning

Här ovan en ny modell av vårt lekskepp. Nu finns lekskeppet i 2 storlekar!

Bra att veta är att du som kund kan montera våra lekställningar helt på egen hand. Alla modeller kan levereras som byggsatser med medföljande tydliga instruktioner för montage och förankring. Eftersom ett stort antal delar är förmonterade såsom plattformar, klätterväggar, klätternät, tak och trappor så går det smidigt att sätta samman de olika modulerna.

Vi har också en ny stor lekställningsmodell som heter ”Elsy”. Med tak, ramper, klätterväggar, klätternät, rutschkana, stegar, brandstång med mera så kan vi garantera en superkul stund på lekplatsen.

Nästan alla våra lekställningsmodeller har nedgrävningsbara fundament! Naturligtvis går det också att använda betong för att förankra lekställningarna.

Vidare så har vi vår nya lekställning ”Conrad” – en lite mindre modell med ramp, stege och rutschkana och brandstång. Perfekt för barn som tycker om lite utmaning och rörelse.

 

lekställning

 

Här ovan är ytterligare 3 nya modeller för sommaren 2012. Till vänster en bild på vår nya lekställning ”Ingrid” med rutschkana, brandstång, stege och ramp. I mitten en ny släntrutschkana med tillhörande plattform – mycket smidig att montera samman. Plattformens höjd går att justera. Till höger så har vi en ny modell ”Annette”, anpassad för de minsta barnen.

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

 

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.