Om Lekplats.se

Lekstuga

KontaktReadymade AB flyttar till nya, större lokaler på Maskingatan 12 i Skene.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett mycket brett sortiment av utelekprodukter av högsta kvalitet och till marknadens bästa pris!
Våra produkter är säkerhetsklassade i enlighet med gällande svensk säkerhetsstandard SS-EN1176/77 samt innehar TÜV-certifikat.

Vi fäster särskilt stor vikt vid säkerhet och besvarar gärna Dina frågor på detta område.

Lekplats.se drivs av företaget Readymade AB med huvudkontor i Skene, strax söder om Borås. Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor angående våra tjänster och produkter. Vi vänder oss till skola och förskola, entreprenader, arkitekter, bostadsrättsföreningar, campingplatser,  sportklubbar, privatpersoner m.m.

 • Behöver du hjälp med att anlägga/projektera en ny lekplats?
 • Är din lekplats i behov av underhåll/besiktning?
 • Är du intresserad av våra utelekprodukter?

Välkommen att kontakta Lekplats.se. Vi besvarar ditt email så fort vi kan!

För snabbaste support:

 • Maila oss på: Info@lekplats.se
 • Ring oss på: 031-550700
 • Adress till huvudkontor: Readymade AB / Maskingatan 12 / 51162 Skene
Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

Försäljningsvillkor

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Vid beställning skickar vi alltid en beställningsbekräftelse per email / alt. per post med tydligt specificerad information avseende produkt, pris, leverans, betalning samt ev. ytterligare relevant information.

Leverans och leveranskontroll
Vi har fraktavtal med seriösa och pålitliga transportföretag i Sverige och Europa. Leverans sker 1-4 veckor efter beställning. Vid leverans så är det viktigt att kunden kontrollerar försändelsen avseende volym och skador. Transportskada skall reklameras av mottagaren direkt till transportör vid mottagningstillfället och genom omgående kontakt (inom 6 dagar) med Readymade AB.

Fraktkostnad
Vid större volymer kan vi erbjuda marknadens bästa fraktpriser. Vi arbetar hårt för att koordinera leveranser och samfrakta gods för att på det sätter minska vår verksamhets miljöpåverkan och sänka våra transportkostnader.

Reklamation
Eventuella reklamationer skall ske i samråd med Readymade AB. Vid godkänd reklamation skickar vi omgående reservdelar eller genomför annan typ av kompensation i samråd med kund.

Garantiåtagande
Vi erbjuder goda garantier på alla våra produkter och installationer. Beroende av produkt så kan garantitiden variera mellan 4-15 år. Vid frågor om våra garantiåtaganden så är ni alltid välkommen att kontakta oss. Våra garantier omfattar ej naturligt slitage, vandalism eller annan onormal användning. Garantin gäller under förutsättning att produkten underhålls i enlighet med tillverkarens/leverantörens rekommendation. Felaktigt monterade produkter omfattas ej av våra garantier. Fel skall rapporteras till Readymade AB omgående från det att felet har upptäcks. Kvitto, eller motsvarande garantisedel skall kunna uppvisas.


Prissättning / övriga försäljningsvillkor
Våra priser anges alltid exklusive moms (25%). Vi reserverar oss för ev. tryckfel i våra kataloger samt ev. förekomster av felaktigt angivna priser på vår webbplats.

Readymade AB strävar efter att hålla så hög kvalitet som möjligt vad gäller företagets tjänster och produkter och vi utvecklar ständigt våra metoder och strategier för att säkerställa att vi har nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Vår verksamhets kvalitetsarbete utgår från 5 kriterier:

Säkerhet – Design – Funktion – Service – Kvalitet

För att leva upp till våra kunders höga krav på våra produkter och tjänster så upprättar vi löpande nya mål för vardera av våra 5 kvalitetskriterier. Arbetet dokumenteras och ligger till grund för viktiga affärsområden såsom produktutveckling, leverantörskontakt, kundkontakt, montage, försäljningsvillkor m.m.
Ett tydligt bevis på att vårt kvalitetsarbete fungerar är vår stora kundnöjdhet. I det fall våra kunder har frågor och behöver hjälp så försöker vi möta upp med full kapacitet då vi betraktar kundnöjdhet som det huvudsakliga målet för vårt kvalitetsarbete. Välkommen att kontakta oss för mera information

Readymade AB arbetar aktivt för att förbättra vår produktion och vår logistik med avseende på miljö. Vi uppnår våra mål bland annat genom att:

   • Inhämta och förmedla ny kunskap om miljövänliga material
   • Förebygga miljöpåverkan från vår verksamhet
   • Föra en dialog med leverantörer, kunder och allmänhet för en ökad miljömedvetenhet
   • Källsortera och återvinna avfall
   • Tillse att produktion och distribution sker enligt gällande miljölagstiftning, föreskrifter och i enlighet med standard
   • Miljökrav ställs på våra leverantörer, transportföretag och samarbetspartners
   • Arbeta strukturerat med definierade miljömål
   • Granska att de miljökrav som vi ställer efterlevs, internt/externt

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi söker nya medarbetare till vårt kontor.

jobbahososs

Här är exempel på en del av de fina material som används i våra produkter.

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Hoppas att du gillar våra produkter! Kontakta oss gärna så berättar vi mera om hur vi kan arbeta tillsammans med dig som kund och hur vi kan hitta fram till den perfekta lösningen för din lekplats!

Alla priser hittar du här: priskataloger online

paketpris lekplats

Se fler paketpriser och erbjudanden?

 

Inga kommentarer tillåtna.