Premark® – prefabricerad vägmarkering av termoplast

premark

Efter flera års kreativt arbete med Decomark® så kan vi nu också hjälpa våra kunder att utforma och anlägga Premarkprodukter. Vi har ett brett utbud av Premark® och vid framtagning av mönster efter egen ritning så hjälper vi våra kunder med sättning/ritningsunderlag för snabbast möjliga framställan i fabrik.

Så vad är Premark®?

Med Premark® kan du skapa dina egna vägmärkessymboler eller använda någon av de många standardsymboler som finns i vårt sortiment.

 • PREMARK® är en prefabricerad vägmarkering av termoplas som upphettas med hjälp av gasolbrännare och som smidigt smälts fast på underlaget.
 • PREMARK® används till trafikmarkeringar på vägbanan, men också för andra ändamål på trottoarer och andra betong- och stenytor.
 • PREMARK® lämpar sig för uppmärkning av industri och lagerområden ,parkeringsplatser, skolgårdar, flygplatser och all slags orientering och vägledning.

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom 24H.

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

premark skyltar

 

Utläggning/anläggning av Premark® på asfalt

 1. Gör rent underlaget med en borste. Underlaget skall vara rent och fritt från damm, kemikalier, olja och liknande, som kan försämra vidhäftningen. Är vägen fuktig så torka med gasolbrännare.
 2. Placera ut PREMARK® med den pärlbelagda sidan uppåt.
 3. Värm PREMARK® med gasolbrännare, som föres fram och tillbaka tills materialet bubblar och de avlånga värmeindikatorerna i ytan är helt försvunna. Först då är det helt genomsmält. Obs, värm inte på punktvis, vilket kan ge överhettning och missfärgning.
 4. När PREMARK® är tillräckligt uppvärmd, efterströs (om relevant) eventuelt med glaspärlor, friktionsmedel eller en blandning av dessa.
 5. Använd Viaxi® Primer till betong, natursten och klinkers.

 

exempel på Premark

 Pris och storlek på Premark® – symboler för asfalt  premark färger

Ovanstående bild visar ett antal exempel på de Premark® standardmönster som redan finns i produktion. Dessa mönster går att beställa i ovanstående standardfäger.

Ett exempel är cykelsymbolen som finns i 3 stycken standardstorlekar och som går att köpa styckvis, alternativt förpackad i kartong med 5 stycken schabloner.Vit färg. Övriga standard PREMARK® färger +22,5%.

 • Storlek cykelsymbol stor: 2000 x 1700 mm. Prisexempel: 690:-
 • Storlek cykelsymbol standard: 1000 x 850 mm. Prisexempel: 330:-
 • Storlek cykelsymbol mini: 500 x 450 mm. Prisexempel: 240:-

Ovanstående prisexempel gäller vid inköp av mindre volymer.

Viaxi® Primer och Premark® Primer

Vi säljer Viaxi® Primer vid applicering av Premark® på betong och natursten (granit/klinkers). Premark® Primer används vid grundning på gammal asfalt och på äldre markeringar. Nedan vår katalog för Decomark®:


 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.