Proffsigt för hemmasnickaren!

För dig som vill bygga en lekställning, gungställning eller något annat roligt i trädgården så har vi massor av komponenter som är lätta att montera på befintliga konstruktioner.

 

spiralformad brandstångbrandstångHär är några exempel på sådana tillbehör. En brandstång är något som ger barnen en ordentlig utmaning. Först åker barnen mest nerför men sedan börjar de också att klättra uppåt, vilket kräver både teknik och styrka. Vi har ett antal olika modeller av brandstänger och vi kan också korta av och förlänga dessa helt efter dina önskemål.

 

brandstänger
 
Brandstängerna är utförda i rostfritt stål och har en härlig finish och greppyta. De monteras med skruv eller bult genom de färdigutfrästa hålen i brandstångens monteringsplatta. Vår spiralformade brandstång har en kraftig roterbar infästningsplatta för flexibel infästningsvinkel.
 

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom 24H.

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

gungoverliggare

En annan trevlig och populär produkt är våra gungöverliggare i varmgalvaniserat stål med färdigingjutna gungleder/gungupphängningar i rostfritt stål. Gungöverliggaren finns för både fågelbogunga och för 2 st. vanliga gungor. Benens längd kan anpassas helt efter egna behov. Det enklaste är att köpa 4 st. 90 mm. impregnerade reglar på upp till 3 meters längd.

gungbrädaFör dig som vill bygga en egen vippgunga så har vi ett par olika modeller av mittstativ. På mittstativets kraftiga överliggare är det enkelt att fästa en regel i de 4 förborrade hålen. Här lämnas gott om utrymme för den egna fantasin då mittstativet håller för att bära upp stora vikter. Bilderna visar ett stativ som fästes mellan 2 stycken reglar, vilka sedan kan förankras på lämpligt sätt. Det andra stativet mäter över en 1 meter i höjdled och går att gjuta ner med betong direkt i marken.

fundament lekställningfundament gungställningEn annan sak som är viktig att tänka på är att använda ordentliga och adekvata fundament. Vi har specialanpassade fundament för olika typer av lekutrustning, från stora nedgrävningsbara fundament för gungställningar, vinklade med en stålplatta i botten till smäckra stolpfotsfundament. Vi hjälper dig gärna och berättar mera om hur du förankrar din lekutrustning på ett snyggt och säkert sätt.

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.