Sandrengöring med Sandmasterteknik

Sandmaster

Vi är stolta över vårt samarbete med Sandmaster och vill gärna slå ett slag för Sandmastertekniken, som erbjuder ett effektivt alternativ till att byta ut sanden på er lekplats. Idag var vi på plats vid en presentation av tekniken inför olika intressenter i Marks kommun – bostadsbolag, anläggningsföretag – och tekniken imponerar.

För oss är det viktigt att säkerställa att sanden håller god kvalitet i samband med våra lekplatsinstallationer – väl anpassad vad gäller konsistens, kornstorlek, djup, renhet m.m. Med hjälp av sandmastertekniken så kan vi ofta nå en mycket bra och kostnadseffektiv lösning.

Sandmaster är ett kostnadseffektivt alternativ till att komplett utbyte av sanden på er lekplats. Kontakta oss för mera info / bokning av Sandmaster

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

 

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.