Släntrutschkanor för kullar och berg!

Släntrutschkana 5

Nu har vi en ny modell av släntrutschkana i rostfritt stål. Den längsta modell som har producerats är hela 17 meter med 1 meters bredd! så gör dig beredd på en hisnande färd. Rutschkanan håller absolut toppkvalitet i alla detaljer. Passar utmärkt på exempelvis skolgårdar och campingplatser, stadsparker, bostads- och samfällighetsföreningar.

Här återfinner du priser för våra standardmodeller av rostfri rutschkana från 1 meter upp till 4.5 meter. Våra rostfria rutschkanor fungerar både som släntrutschkanor och för anslutning till  lekplattform på befintlig lekställning.

Våra rostfria rutschkanor är enkla att montera, både vad gäller start- och slutdel med förberedda borrhål för infästning i lämplig trallplattform samt med kraftiga nedgrävbara metallben i slutdelen vilka nedgjutes med betong eller sammanfästes med en inpregnerad bräda i de förborrade metallavslutningarna.

 släntrutschkana 2

Välkommen att kontakta oss
 

cforms contact form by delicious:days

Släntrutschkana 3

rutschkana_lang

Rutschkana – 12 meters längd! – med förlängd utrutschdel i enlighet med säkerhetsstandard SS-en1176:2008.

rutschkana_lang2

Våra rutschkanor i rostfritt stål har sidoskydd och säkerhetsstång som standard.

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Hoppas att du gillar våra produkter! Kontakta oss gärna så berättar vi mera om hur vi kan arbeta tillsammans med dig som kund och hur vi kan hitta fram till den perfekta lösningen för din lekplats!

Alla priser hittar du här: priskataloger online

paketpris lekplats

Se fler paketpriser och erbjudanden?

 

Inga kommentarer tillåtna.