Staket runt lekplats i trä och metall

stängsel

Ibland är det bra att avgränsa lekredskap och lekplats med staket. Behoven kan se lite olika ut och därför så försöker vi alltid att anpassa våra lösningar efter våra kunders önskemål.

Tidigare så angav säkerhetsstandard SS-EN1176 att gungställningar skulle omgärdas av ett s.k. inspringningsskydd i syfte att signalera försiktighet och hinrda barnen från att springa in framför gungorna. Detta krav har numera tagits bort, men i många fall så kan det vara på sin plats att tänka i termer av staket eller annan typ av skydd.

Grind

Andra gånger är det viktigt att avgränsa lekplatsen från trafik. Ett staket med grind kan också göra så att föräldrarna kan låta barnen leka mera fritt, utan risk att försvinna för långt bort.

Här nedan är ett par exempelbilder på vanliga typer av staket. Vi kan hjälpa er att leverera och montera alltifrån enkla trästaket till säkerhetsstaket med låsgrindar i metall.

Välkommen att kontakta oss vid intresse för våra staket- och stängsellösningar.

Välkommen att kontakta oss vid intresse för våra staket- och stängsellösningar.

 

Vi hoppas att du hittar en bra produkt! För fullständig priskoll så rekommenderar vi en titt i någon av våra ONLINEKATALOGER

 

Lekställning

Lekställningar för alla åldrar och äventyr!

Här till höger ser du vår fina lekställning ”Rebecka”. Den här lekställningen erbjuder många roliga lekmoment med rutschkana, 2 rejäla klätterväggar med utsågade hål i olika storlek, balansbro, brandstång, lekhörna, klätternät, stege med mera.

Våra lekställningar är utförda i mycket tåliga material. Exempel på detta är de bärande stolparna i högkvalitativt limträ och rutschkanans åkdel i rostfritt stål.

Lekställningen ”Rebecka” är anpassad för barn från 3 år och uppåt. Vi har också lekställningar för de allra minsta!

Se gärna vårt stora utbud av lekställningar, klätterställningar, gungställningar, rutschkanor och gungbrädor.

gungstallning
RutschkanaGungbrädaKlätterställningKarusell

Välkommen att bläddra i våra priskataloger – gungställningar, lekställningar, klätternät, sparkcyklar m.m.

 

Inga kommentarer tillåtna.