MENY
Lekplats logo
Sök 2000+ produkter och kategorier
0

Kundvagn

0

Offert

Nytt inom besiktning och säkerhet

Säkerhet är A&O för din lekplats. Vi har stor erfarenhet av lekplatsbesiktningar och du får smidigt tillgång till dina protokoll online eller via post.

Förebyggande arbete

Readymade AB är medlem av SIS/TK 379 och arbetar med att utveckla svensk säkerhetsstandard SS-en1176/77 på nationell och europeisk nivå. Vi utför professionell lekplatsbesiktning enligt gällande svensk säkerhetsstandard för lekplatser.

Våra kunder är kommunal parkförvaltning, bostads- och samfällighetsföreningar, campingplatser, skolor, arkitektbyråer mm.

En certifierad partner

Våra produkter är TÜV-certifierade enligt svensk och europeisk säkerhetsstandard SS-en1176/77. Detta innebär att produkterna är godkända för offentlig miljö och att du som kund kan lita på att produkterna är noggrant testade och efterlever mycket högt ställda krav på säkerhet och hållbarhet.

HIC-mätning av fallunderlag

Nytt sedan 2017 är digital HIC-mätning av alla olika typer av fallunderlag - konstgräs, gjutgummi, fallsand mm. Du får smidigt tillgång till din dokumentation/ditt besiktningsprotokoll, online och per post. Ditt material finns också tillgängligt för nedladdning som PDF. Vi kan utöver besiktning hjälpa er att säkerställa kvalitet och säkerhet på er lekplats genom rutinmässig visuell tillsyn, funktionsbesiktning samt genom löpande underhåll och översyn.