MENY
Sök 2000+ produkter och kategorier
0

Kundvagn

0

Offert

Vårt erbjudande

Det finns många leverantörer av enskilda lekprodukter, t.ex. Byggmax, Jula, Hags, Biltema, Jollyroom, Lekmer, Lekute, Kompan, Cado, Tress. Vi på Lekplats.se specialiserar oss på lekplatsutrustning och park och har ett brett sortiment och unik erfarenhet av byggnation och besiktning.

Våra paketpris

Vi har flera typer av paket. Du hittar alla våra paket under menyvalet paketpris. Du kan också skapa "egna paket" genom att placera ett antal produkter i vår offertförfrågan. Då får du omgående prisuppgift per mail. Nedan ett par exempel på våra populära paketlösningar för offentlig miljö.

Awesome5 produkter

96 150 kr

Ett prisvärt paket med vår populära lekställning Maria, sandlåda med lekhus, gungställning och roliga vippredskap.

Woodie5 produkter

116 673 kr

Vi har tagit fram denna helhetslösning i Robinia. Kontakta oss för förslag kring design.

Priceless5 produkter

88 500 kr

Detta paket innehåller ett antal av våra mest prisvärda produkter för offentlig miljö. Här får du flera av barnens absoluta favoriter till ett mycket bra pris inklusive full support från oss på Lekplats™ vad gäller installationsteknik och hjälp med att hitta lämplig byggpartner till ditt projekt.

Populära produkter

Nedan presenterar vi några av våra mest populära produkter.

Projekt över hela landet

Vi bygger och besiktar lekplatser över hela Sverige, vilket vi har arbetat i snart 15 år. Nedan lista visar ett antal av våra nyligen genomförda projekt samt inspirationsbilder på våra produkter.