Experthjälp

Chat: Experthjälp
031-550 700

Offertförfrågan
Köp direkt

0 kr

0

0

Kontakta oss

Alla produktkategorier

Boka besiktning

Professionell kompetens. Tydliga protokoll. Personlig service!

Boka besiktning av lekplats/lekplatser

Välkommen att kontakta oss vid intresse för besiktning av din lekplats. Vi utför besiktning åt kommun, BRF och samfällighet, camping och skolor. Våra besiktningsmän arbetar över hela Sverige. Kontakta oss gärna för offert. 

info@lekplats.se  /  031 - 550 700 

Vi utför sedan 2017 HIC-tester av fallunderlag enligt säkerhetsstandard SS-en1176/77. 

Förebyggande arbete

Readymade AB är medlem av SIS/TK 379 och arbetar med att utveckla svensk säkerhetsstandard SS-en1176/77 på nationell och europeisk nivå. Vi utför professionell lekplatsbesiktning enligt gällande svensk säkerhetsstandard för lekplatser.

Våra kunder är kommunal parkförvaltning, bostads- och samfällighetsföreningar, campingplatser, skolor, arkitektbyråer mm.

En certifierad partner

Våra produkter är TÜV-certifierade enligt svensk och europeisk säkerhetsstandard SS-en1176/77. Detta innebär att produkterna är godkända för offentlig miljö och att du som kund kan lita på att produkterna är noggrant testade och efterlever mycket högt ställda krav på säkerhet och hållbarhet.

HIC-mätning av fallunderlag

Nytt sedan 2017 är digital HIC-mätning av alla olika typer av fallunderlag - konstgräs, gjutgummi, fallsand mm.

Du får smidigt tillgång till din dokumentation/ditt besiktningsprotokoll, online och per post. Ditt material finns också tillgängligt för nedladdning som PDF. Vi kan utöver besiktning hjälpa er att säkerställa kvalitet och säkerhet på er lekplats genom rutinmässig visuell tillsyn, funktionsbesiktning samt genom löpande underhåll och översyn.

Provsonder / provkroppar för besiktning

Nedan kompletta uppsättningar av provsonder / provkroppar används vid besiktning av lekplatser. Kontakta oss gärna för mera information om hur du går tillväga för att använda provsonderna i praktiken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi skickar information om kurser, produkterbjudanden och andra nyheter.

Kontakta oss

Vi erbjuder produktrådgivning och beställning via telefon och e-post

031 - 550 700
info@lekplats.se

Certifiering

SIS

Om Lekplats.se

På lekplats.se hittar du ett stort utbud av produkter inom lekplats och park. Våra experter hjälper dig med planering, produkter och ritningar. Vi har produkter från Ledon, Tiptiptap, Sapekor och många fler kvalitetsleverantörer.


© Copyright 2020 | Readymade AB.