Experthjälp

Chat: Experthjälp
031-550 700

Offertförfrågan
Köp direkt

0 kr

0

0

Kontakta oss

Alla produktkategorier

Om Lekplats

Lekplats™ drivs av företaget Readymade AB. Vi har arbetat med projektering, försäljning, montering och besiktning av lekplatser sedan 2004.

Lekplats™ drivs av företaget Readymade AB. Vi har arbetat med projektering, försäljning, montering och besiktning av lekplatser sedan 2004.

Vår målsättning är 100% nöjda kunder. Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra våra tjänster och produkter - gärna i dialog med dig som kund.

Några nyckeltal:

  • Kundnöjdhet 9.9 av 10
  • Installationer 2000+
  • Besiktningar 300+
  • År i branschen 13
  • Nordligaste installation Kiruna
  • Sydligaste installation Ystad
  • Längsta tunnelrutschkana 22 meter
  • Största decomarkmönster 300 m2

En samarbetspartner att lita på

Med vår stora erfarenhet så kan vi erbjuda en stark expertis vid inköp av lekplatsutrustning. Våra produkter håller en mycket hög standard och vi är särskilt intresserade av att utveckla produkter med stort lekvärde.

Vår produktutveckling sker i nära samarbete med våra producenter och vi kan även anpassa utrustning och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Välj Lekplats® för att en trygg och säker leverans!

Certifiering – Svensk standard

Readymade AB är medlem av SIS/TK 379 och arbetar med att utveckla svensk säkerhetsstandard SS-en1176/77 på nationell och europeisk nivå. Vi utför professionell lekplatsbesiktning enligt gällande svensk säkerhetsstandard för lekplatser.

Sveriges bredaste utbud av lekutrustning

Lekplats.se har Sveriges bredaste utbud av lekutrustning och varje år lägger vi till fler spännande produkter och tjänster.
Har du frågor om produkter, kan du vända dig till vår Kundtjänst. För inspiration, se våra installationer runtom i Sverige.

Barnsligt förtjusta i lek

Vi på Lekplats™ strävar efter att behålla vårt barnasinne. Vi inspireras av barnens förutsättningslösa och fantasifulla lek, upptåg och äventyr. Våra produkter har till uppgift att fånga barnens intresse och ge dem möjlighet att utveckla sina förmågor, träffa nya kompisar i en trygg, rolig och säker miljö. Lekplats™ koncept är enkelt men samtidigt ambitiöst.

Vi vill kunna erbjuda branschledande produkter och expertis för att ge barnen Sveriges bästa lekmiljöer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi skickar information om kurser, produkterbjudanden och andra nyheter.

Kontakta oss

Vi erbjuder produktrådgivning och beställning via telefon och e-post

031 - 550 700
info@lekplats.se

Certifiering

SIS

Om Lekplats.se

På lekplats.se hittar du ett stort utbud av produkter inom lekplats och park. Våra experter hjälper dig med planering, produkter och ritningar. Vi har produkter från Ledon, Tiptiptap, Sapekor och många fler kvalitetsleverantörer.


© Copyright 2020 | Readymade AB.